Geniet zonder limiet gerechten
Gerechten

‘Geniet zonder Limiet’ staat voor onbeperkt genieten van voor-, hoofd- , bij- en nagerechten in verkleinde vorm voor een vaste prijs. U mag zo vaak u wilt bestellen. Alle gerechten van deze ’Geniet zonder Limiet’ kaart zijn in de prijs inbegrepen, ook de bijgerechten en de desserts.

De chef-kok van d’Olifant heeft voor de kaart weer diverse smakelijke creaties bedacht, waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van seizoensproducten. Als het weer het toelaat kunt u op ons terras dineren.

Een tafel reserveren kan via info@restaurantdeolifant.nl of 072- 571 18 18.

    Knolselderijsoep met truffel (V)  
    Romige zalmsoep  
    Carpaccio met kruidensaus, mesclun en Parmaflakes  
    Vitello tonato met geroosterde tomaatjes  
    Rollade van fijne kip met kaasravioli  
    Eendenborst met papadum en chutney  
    Spaanse ham met Hollandse stoofpeer  
    Paté van parelhoen  
    Gravad lax met witte chocolade en wasabi  
    Heet gerookte haringfilet  
    Dun gesneden zalm met zuurkool  
    Gerookte vis combinatie  
    Landbrood met tonijnsalade  
    Geitenkaaslolly met appelgelei (V)  
    Feta groentetuintje met aarde van olijven (V)  
    Steak van Procureur met spaghetti  
    Bladerdeegtaartje met wildgehakt  
    Gewokte kipstukjes met groentemix en pittige saus  
    Lamsburger  
    Zwarte Gua Bao met pulled pork en tomatensaus  
    Biefstuk met pepersaus  
    Yakitori met zuurkool, sesamzaad en zoete balsamico  
    Spareribs met chilisaus  
    Black Angus bitterballen  
    Loempia van eend  
    Zeewolfwangetjes met risotto en pestosaus  
    Gebakken sliptongetje met bearnaisesaus  
    Zeebaarsfilet met tomatensaus  
    Tosti caprese van mozzarella, tomaat en basilicum (V)  
    Portobello met gesmolten Cheddar (V)  
    Perentaartje met feta (V)  
Bijgerechten
Bij iedere gang kunt u de volgende bijgerechten bestellen:
    Broodplankje met gezouten boter  
    Patat met mayonaise  
    Compote van rode vruchten  
Desserts
    Wafel met ruby chocolade ijs  
    Taartje van rocky road  
    Tiramisu cake  
    Brownie met karamelsaus  

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur

Wij zijn gesloten op 24 december en van 30 december t/m 2 januari 2020.