Geniet zonder limiet gerechten
Gerechten

‘Geniet zonder Limiet’ staat voor onbeperkt genieten van voor-, hoofd- , bij- en nagerechten in verkleinde vorm voor een vaste prijs van 26 euro per persoon. U mag zo vaak u wilt bestellen. 
Alle gerechten van deze ’Geniet zonder Limiet’ kaart zijn in de prijs inbegrepen, ook de bijgerechten en de desserts.

De chef-kok van d’Olifant heeft voor de kaart weer diverse smakelijke creaties bedacht, waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van seizoensproducten. Als het weer het toelaat kunt u op ons terras dineren.

Een tafel reserveren kan via info@restaurantdeolifant.nl of 072- 5711818.

    Uiensoep geserveerd in een broodje (V)  
    Doperwtjescappuccino met kaasschuim (V)  
    Caesarsalade met krokante ham stukjes  
    Wrap pollo met gegrilde kip, paprika, ui en barbecuesaus  
    Serranoham met meloen  
    Carpaccio met groene kruidensaus en oude kaas  
    Huisrecept huzarensalade met zoete toast  
    Grapefruitsalade met gerookte vis en wasabi mayonaise  
    Gerookte zalm met een schuim van Red Bull  
    Viscombinatie met cocktailsaus  
    Witlofsalade met blauwschimmelkaas (V)  
    Bavarois van bietjes, geserveerd met geitenkaas (V)  
    Biefstuk met knoflooksaus  
    Varkenshaasmedaillon met uiencompote en appelstroopsaus  
    Stoofpotje met rundvlees  
    Gegrilde Cajunhamburger met BBQ saus  
    Pita broodje met pulled chicken  
    Gemarineerde spareribs om je vingers bij af te likken  
    Curry van diverse daggevangen zeevruchten en vis  
    Gebakken doradefilet met salsa verde  
    Gewokte garnalen met ananas, taugé en zoetzure saus  
    Flammkuchen met crème fraiche, gerookte zalm en mierikswortelsaus  
    Kabeljauwfilet omwikkeld met Spaanse ham  
    Gevulde ravioli met bieslooksaus (V)  
    Suikerbroodtosti van geitenkaas met rabarbercompote (V)  
    Bladerdeegtaartje met spinazie en Gorgonzola (V)  
Bijgerechten
Bij iedere gang kunt u de volgende bijgerechten bestellen:
    Brood met kruidenboter  
    Patat met kruidenmayonaise  
    Aardbeien-rabarber compote  
Desserts
    Red Velvet tompouce  
    Chocolademousse met verse pepermunt  
    Aardbeienbavarois met Hollandse aardbeien  
    Spekkoek met Pandanus extract en vanille-ijs  

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur