Moederdag bij Restaurant d’Olifant

Moederdag bij Restaurant d’Olifant

De tweede zondag van mei, dit jaar op 9 mei, is het Moederdag. Traditioneel een dag van ontbijt op bed, kleine cadeautjes en een dag waarop moeders heerlijk verwend worden. Moederdag is natuurlijk ook voor schoonmoeders, vriendinnen, tantes, oma’s of overgroot oma’s.
Welke lieverd verwent u dit jaar?

Restaurant d’Olifant is dol op moeders, tantes & oma’s, dus daarom maken wij de ‘Geniet out of The Box’ extra feestelijk! In alle boxen die opgehaald worden op 9 mei zit een heerlijke fles bubbels. Dit maakt het moederdagdiner extra feestelijk! Een box bestellen kan via 'Geniet out of the box'

Of wat dacht u van een cadeaucheque? Een cheque is in te wisselen voor een ‘Geniet out of The Box’, of straks als ons restaurant weer open is, voor een gezellige avond ‘Geniet zonder Limiet’. We hebben cadeaucheques van ieder gewenst bedrag. We pakken het in met een fles wijn naar keuze. (Rood , wit of rosé) . Zo is uw moederdagcadeau compleet. Bel naar 072-571 1818 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we maken het in orde.

Een fijne moederdag gewenst namens ons hele team!

gantry-media://carrousel/carrousel-01-tafelschikking.jpg
gantry-media://carrousel/carrousel-02-gast.jpg
gantry-media://carrousel/carrousel-03-tafelschikking.jpg
gantry-media://carrousel/carrousel-04-gerecht.jpg
gantry-media://carrousel/carrousel-05-gasten.jpg
GENIET
OUT OF THE BOX