I.v.m. de corona pandemie, zijn wij tot 19 december gesloten!
Houdt de website in de gaten voor nieuws.

Een nieuwe 'All you can eat' menukaart!

Een nieuwe ('All you can eat') menukaart!

Het is herfst, dus een nieuw seizoen. Dat vraagt om een nieuwe menukaart! Liefhebbers van het 'All you can eat' concept zijn bij Restaurant d' Olifant aan het juiste culinaire adres.

Bij ons kunt u 'Genieten zonder Limiet' van meer dan 25 dagverse gerechten. Warm, koud, vis, vlees of vegetarisch! Enkele voorbeelden van de gerechten van onze nieuwe kaart zijn: Kaassoep, Gerookte eendenborstrollade met pompoenpuree, Combinatie van dagverse vis met een pittige chilisaus, Crunchy kippendij met kaassaus en natuurlijk 4 overheerlijke desserts, zoals Duindoornijs met bijpassend taartje & Ruby ijsstick. Daar krijgt u toch meteen trek van?

De te kiezen bijgerechten, zoals patat met mayonaise, maken het diner extra feestelijk. En als kers op de taart zijn onze desserts ook bij de prijs inbegrepen. U kiest per ronde één gerecht en u mag zo vaak bestellen als u wilt. In onze prachtige stolpboerderij is ruimte genoeg om in deze periode ontspannen te komen dineren. Voorafgaand kunt u een tafel reserveren via ons contactformulier, het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of belt u naar 072-571 1818.

gantry-media://carrousel/carrousel-01-tafelschikking.jpg
gantry-media://carrousel/carrousel-02-gast.jpg
gantry-media://carrousel/carrousel-03-tafelschikking.jpg
gantry-media://carrousel/carrousel-04-gerecht.jpg
gantry-media://carrousel/carrousel-05-gasten.jpg