Geniet 'Out of the box'

Nieuw bij Restaurant d’Olifant, Geniet out of The Box!

In deze tijd waarin we thuis moeten blijven, willen we ons zelf ook wel eens verwennen met een heerlijke avond ‘uiteten’. Daarom hebben we de ‘Geniet out of The Box’ bedacht.

‘Geniet out of The Box’ staat voor een avond thuis culinair genieten van een diner inclusief, bijpassende wijnen en extra verrassingen. De box bevat onder andere alle ingrediënten, een stappenplan, een menukaart en om de sfeer te verhogen een kaarsje en servetten. Kortom; zorg voor een feestelijk gedekte tafel, doe een leuke outfit aan, maak de gerechten mooi op en geniet!

Deze culinaire beleving thuis kost € 32,50 per persoon en is te bestellen per 2 personen.

 

2020 out of the box 2Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 072-571 18 18 of 06-25 15 02 29. De box is in ons restaurant op afspraak op te halen op vrijdag tussen 15.00 en 18.00 uur. Wilt u de box liever bezorgd hebben? Dit kan ook, geef dit dan even door bij het doen van de bestelling.  Wilt u de box op vrijdag ophalen of bezorgd hebben? Bestel dan uiterlijk vrijdag 12.00 uur.
Wilt u de box op zaterdag ophalen of bezorgd hebben? Dan kunt u tot uiterlijk zaterdag 12.00 uur bestellen.
Maar wees er snel bij, want op = op!

Komt u de bestelling afhalen? Dan kunt u ter plaatse per pin betalen of u betaalt via een Tikkie betaalverzoek die wij u toesturen.
Kiest u voor bezorging? Dan betaalt u van te voren via het door ons toegestuurde Tikkie betaalverzoek. We bezorgen binnen 10 km, hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.

Zowel het afhalen als de bezorging gaan geheel veilig volgens de richtlijnen die opgesteld zijn door het RIVM.

Wilt u weten wat het menu van deze week is? Kijk dan nu op 'Geniet Out Of The Box'.

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur

GENIET
OUT OF THE BOX
out of the box

Bestel 'Geniet out of the box'