Nieuw seizoen "Geniet zonder Limiet" Brasserie Restaurant d'Olifant Heerhugowaard

Nieuw seizoen "Geniet zonder Limiet"

Onbeperkt genieten van meer dan 30 verschillende gerechten

Een avond dineren bij Restaurant d’Olifant staat garant voor een avond vol beleving. U kunt genieten van de specifieke sfeer in de pittoreske boerderij in hartje Heerhugowaard.

 

Met het begin van een nieuw seizoen heeft de keukenbrigade van Restaurant d’Olifant weer een aantal verrassende gerechten bedacht. Bij het ‘Geniet zonder Limiet’ concept zijn zowel hoofd-, voor-, na-, en bijgerechten inclusief. Voor € 27,50,- per persoon kunt u onbeperkt genieten van meer dan 30 verschillende gerechten. U kiest zo veel u wilt en zo vaak u wilt.

Met een keus uit meer dan 10 verschillende soorten speciaal bieren van de tap en op de fles is er voor de bierliefhebber altijd een passende smaak bij een gerecht te vinden. Kiest u liever voor wijn? Vraag dan naar een wijnadvies bij uw gekozen gerecht.

Een tafel reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5711818. ‘Geniet zonder Limiet’ is ook zeer geschikt voor groepen.

Wellicht bent u er nog niet mee bezig, maar ook voor de kerstdagen is het menu bij Restaurant de Olifant al bedacht. U kunt al een tafel reserveren voor de kerstdagen.

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur