Voorjaarskaart Brasserie Restaurant d'Olifant Heerhugowaard

Weer volop keuze op voorjaarskaart d’Olifant

Ruime variatie aan gerechten voor een vaste prijs

Wie het lastig vindt om een keuze te maken uit de menukaart in een restaurant, is bij ons helemaal op zijn plek. Met ons ’Geniet zonder limiet’ concept heeft u de mogelijkheid om voor een vaste prijs een ruime variatie aan voor-, hoofd- en nagerechten in verkleinde vorm te proeven.

Met het oog op het naderende voorjaar staan er sinds vorige week ook iets lichtere ’lentegerechtjes’, zoals gerookte forelfilet met bruchetta of lamsham met meloen op de kaart. Deze voorjaarsgerechten worden afgewisseld door winters aanbod als Pompoensoep met crème fraiche, een Portobello met kruidenboter en Taleggio of een Boeuf bourguignonne met champignons en rijst. En ook de desserts op deze vernieuwde kaart maken uw diner helemaal compleet. Wat dacht u van witte chocolademousse met lange vingers of limoentaart met zoet eiwitschuim? Dan loopt het water u toch in de mond?

Op creatieve wijze zijn de seizoensproducten weer in de gerechten verwerkt. Er zijn altijd diverse vis-, vlees- of vegetarische opties. Ook ontbreekt ook dit keer het verrassingsgerecht van de versmarkt niet, dit gerecht wisselt continu.

Een tafel reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072- 5711818. Het ’Geniet zonder limiet’ concept is ook zeer geschikt voor grote groepen.

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur