Geniet 'Out of the box' vernieuwd

'Geniet out of The Box' is vernieuwd!

Gelukkig zijn ons restaurant en terras weer geopend! We zijn blij u weer te mogen begroeten en weer te doen waar we goed in zijn; U laten genieten van een ontspannen avond uit!

We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten en hebben ‘Geniet out of The Box’ bedacht. Een wekelijks wisselend menu om thuis te genieten. En dit is een succes! Een schot in de roos. Wat kregen we veel leuke en positieve reacties op onze boxen. Dat gaf ons energie en zin om te blijven innoveren, creatief te denken en door te gaan.

Geniet 'Out of the box'

Nieuw bij Restaurant d’Olifant, Geniet out of The Box!

In deze tijd waarin we thuis moeten blijven, willen we ons zelf ook wel eens verwennen met een heerlijke avond ‘uiteten’. Daarom hebben we de ‘Geniet out of The Box’ bedacht.

‘Geniet out of The Box’ staat voor een avond thuis culinair genieten van een diner inclusief, bijpassende wijnen en extra verrassingen. De box bevat onder andere alle ingrediënten, een stappenplan, een menukaart en om de sfeer te verhogen een kaarsje en servetten. Kortom; zorg voor een feestelijk gedekte tafel, doe een leuke outfit aan, maak de gerechten mooi op en geniet!

Cadeaucheque Brasserie Restaurant d'Olifant

Cadeaucheque d'Olifant

Iets te vieren? Of iemand bedanken? Geef een cadeaucheque van Brasserie Restaurant d'Olifant!

Een leuk cadeau om uw vrienden, kennissen, collega of familie mee te verrassen! U geeft een echt feestelijk cadeau. De cadeaucheque verpakken we feestelijk met een fles heerlijke wijn. 

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur

Wij zijn gesloten van 20 juli t/m 4 augustus 2020. 

GENIET
OUT OF THE BOX
out of the box

Bestel 'Geniet out of the box'