Ons Geniet zonder Limiet 'Kerstmenu' te reserveren voor € 48,50 p.p inclusief heerlijk huis aperitief.
Gerechten
  Vega  Romige courgettesoep  
    Ossenstaartsoep met Madeira  
    Mousse van gerookte forel met tacochips  
    Garnalencocktail van sappige Noorse garnalen  
    Huisgemaakte zalmsalade met sûkerbôle  
    Runder pastrami met gemengde mesclun  
    Caesar salade met gerookte kipstukjes  
    Wild pate met gedroogd fruit  
    Carpaccio klassieker met pesto dressing  
    Bolletje beenham met honing-mosterdsaus  
    Loempia van eendeborst met chilisaus  
  Vega  Suikerbroodtosti met camembert en fruit compote  
  Vega  Feta rolletje met courgette, balsamico en tutti frutti  
    Verrassingsgerecht van de dag  
    Ragout van hazenbout  
    Varkenhaasmedaillon met camembert en appelstroopsaus  
    Winterse hazenpeper  
    Boeuf Bourguignon  
    Pittige Hamburger met garnituur  
    Biefstuk stroganoffsaus met wodka  
    In cola gemarineerde spareribs  
    Zeeuwse mosselen uit de oven  
    Wok garnalen met zwarte linguine en paprika  
    Gebakken Claressefilet met kruim  
    Gebakken sliptongetje  
  Vega  Portobello gegratineerd met feta  
  Vega  Groentenquiche van seizoensgroenten  
  Vega  Wrap met falafel en knoflooksaus  
Bijgerechten om bij elke gang bij te bestellen
    Patat met kruidenmayonaise  
    Tacochips met tomatensaus  
    Huisgemaakte appelcompote  
    Aardappeltjes uit de oven  
Desserts
    Passievruchttaart  
    Bueno roomijs met eierkoek  
    Mascarpone van wilde bosvruchten  
    Crème brûlée van hazelnoten  

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur