Geniet out of the Box Kerst
Gerechten
    Tomaten- crème soep met een room van pesto (V)  
    Luxe carpaccio salade met rode pestodressing, sjalotjes, tomaat en walnootjes  
    Duo van eendenborst en fijne eendenpaté met mango tapenade  
    Gedroogde Spaanse serranoham met frisse komkommer  
    Viscombinatie van dagverse vis; o.a. zalm, forel, garnalen  
    Wildzwijnham met meloen  
    Couscous met munt, komkommer, dille, saffraan en tomaat (V)  
    Stoofpeer met Egmondse geitenkaas en honingsaus (V)  
    Biefstuk met stroganoffsaus en rösti round  
    Varkenshaas met brie, serranoham en zoete balsamico  
    Runder hamburger met barbecuesaus  
    Kipspies pinchos met groentelinten  
    Gemarineerde en gebraden spareribs  
    Gekruide kippenpootjes en panko krokantjes  
    Gelakt buikspek met ketjap en gerilde wintergroente  
    Boeuff bourguignon, stoofpotje van klassiek gestoofd rundvlees  
    Portobello met taleggio uit Turijn  
    Vis van de dag met aardappel pastinaak puree  
    Zeebaars met gepofte Hollandse bietjes  
    Groentequiche met wintergroenten (V)  
    Feestelijk kerst grand dessert met sterretjes  
Bijgerechten
    Flatbread met cranberry, kruidenboter  
    Groentecouscous  
    Aardappelgratin  
    Groente orzo  
    Rösti rounds  
    Gegrilde groenten  
 

   

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur