Veelgestelde vragen bij Brasserie-Restaurant d'Olifant

1. Hoe werkt ‘Geniet zonder Limiet’?

Geniet zonder Limiet’ is voor iedereen (jong en oud) die graag samen lekker eten in een gastvrije, ongedwongen ambiance. Voor een vast bedrag van € 26,- per persoon kunt u onbeperkt genieten van de gerechten. U maakt per ronde een keuze voor 1 voor-, hoofd- en/of nagerecht en eventueel een heerlijk bijgerecht. Er zit geen limiet aan het aantal rondes en bestellen kan de gehele avond. Uiteraard adviseren wij graag over een passende wijn bij het door u gekozen gerecht.

2. Wat kost een avond ‘Geniet zonder Limiet’?

Het ‘Geniet zonder Limiet’ kost € 26,00 per volwassene ongeacht hoeveel gerechten u bestelt. Eindeloos genieten voor kinderen vanaf 3  t/m 11 jaar. U betaalt de leeftijd plus € 4,50. Kinderen onder de 2 jaar mogen gratis mee eten. 

3. Hoe vaak wisselt de kaart?

Elk seizoen wisselen de gerechten op de kaart. Benieuwd wanneer dit is? Houd Facebook in de gaten of kijk bij het laatste nieuws.

4. Ik ben allergisch voor bepaalde producten. Bestaat er de mogelijkheid om het menu aan mijn wensen aan te passen?

Onze koks hebben de menukaart zo samengesteld dat we rekening kunnen houden met een gluten, melk (lactose) en noten vrije voedselallergie. Ook zoutarm behoort tot de mogelijkheden. Voor de andere allergieën valt niet 100% uit te sluiten dat het in onze keuken gebruikt wordt. Het gaat dan met name om de 12 hoofdallergenen. Geef dit wel aan bij uw reservering zodat wij dit tijdig voor u kunnen voorbereiden. Indien u bij uw bezoek pas aangeeft dat er voedselallergieën zijn, is het voor ons helaas niet haalbaar om aan deze wensen te voldoen. Voor alle allergenen geldt dat uw keuze wel beperkt wordt en dat het mogelijk is dat u niet alles kunt kiezen in verband met uw allergie. Uiteraard doen wij ons best om voor u een representatieve maaltijd te bereiden.

5. Welke dinerbonnen accepteren jullie?

Nationale dinercheques, VVV bonnen en de horecakaart van horeca Nederland.

6. Moet ik reserveren?

Natuurlijk kunt u spontaan langskomen! Maar als u zeker wilt zijn dat er plaats is kunt u het beste een reservering maken. U bereikt ons via telefoonnummer 072-571 1818 of e-mail.

7. Hebben jullie een cadeaubon die ik kan geven?

Jazeker! Deze kan bij ons in het restaurant worden gekocht voor elk gewenst bedrag. De cadeaucheque verpakken we feestelijk met een fles heerlijke wijn. 

8. Is mijn kind ook welkom? 

Uiteraard! Wij hebben diverse kinderstoelen beschikbaar en ons restaurant beschikt over Wifi. De kinderen kunnen een kleurplaat maken en mogen zelf hun ijsje versieren. Dit is meestal het hoogtepunt van de avond!

9. Kan ik een specifieke tafel reserveren? 

Bij uw reservering bent u welkom om een specifieke tafel te reserveren. Dit kunnen we echter niet garanderen, dit is afhankelijk van het aantal bezette tafels op die avond. We doen uiteraard wel ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen. 

10. Wat is jullie beleid ten aanzien van alcohol?

Een alcoholische drank bij het diner is uiteraard mogelijk. Wij schenken echter geen alcoholische dranken aan minderjarige personen.

11. Is mijn hond ook welkom?

Blindegeleidehonden en hulphonden zijn uiteraard van harte welkom! Zowel op ons terras als binnen in het restaurant. 

Mocht u nog vragen hebben die hier niet genoemd zijn stuur ons dan een e-mail met uw de vraag, dan nemen wij contact met u op.

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur