Geniet zonder limiet gerechten
Gerechten
    Romige soep van champignons met krokante ham  
    Kreeftensoep; licht gebonden en geserveerd met Hollandse cognac  
    Carpaccio met oude kaas en rode pesto  
    Dungesneden hertenham met sjalotjesmayonaise  
    Serranoham met meloen  
    Vitello Tonato met rucola en geroosterde tomaatjes  
    Rosbief met aardappelsalade en 4- seizoenenpeper  
    Poké bowl met verse zalm, sesamzaadjes en wakamé  
    Makreelmousse met nacho’s  
    Tonijnrol met pomodori brood  
    Duo van bietjes met geitenkaas en walnoten (V)  
    Stoofpeer met gorgonzola (V)  
    Hamburger; licht gekruid en afgetopt met een gel van ketchup  
    Gemarineerde en geroosterde spareribs  
    Zachte diamanthaas biefstuk met een koude cocktailsaus  
    Stoofpotje van rundergoulash met pasta  
    Gewokte kipstukjes met champignons, paprika, courgette en sjalot  
    Varkenshaasmedaillon met champignonsaus  
    Piepkuikentje in het hooi  
    Verrassingsgerecht van de versmarkt  
    Roodbaars met een kruim van rode pesto en oude kaas  
    Gebakken sliptong  
    Verse mosselen met groentes uit de oven  
    Gebakken meervalfilet met baconschuim  
    Risottobitterballen met mosterddip (V)  
    Camembert uit de oven met honingsaus (V)  
    Bloemkoolsteak met kerrie (V)  
Bijgerechten
Bij iedere gang kunt u de volgende bijgerechten bestellen:
    Patat met piccalillymayonaise  
    Aardappelwedges met paprikakruiden  
    Nacho’s met licht pittige tomatensaus  
Desserts
    Boerenjongensijs met huisgemaakte advocaatslagroom  
    Feestelijke donut met roomijs van dark cookies  
    Pecannotentaart met karamelsaus  
    Wafel met banketbakkersroom en warme kersen  

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur