Geniet zonder limiet gerechten najaar 2017
Gerechten
    Romige courgettesoep (V)  
    Ossenstaartsoep met Madeira (V)  
    Mousse van gerookte forel met tacochips  
    Garnalencocktail van sappige Noorse garnalen  
    Huisgemaakte zalmsalade met sûkerbôle  
    Runder pastrami met gemengde mesclun  
    Caesar salade met gerookte kipstukjes  
    Carpaccio klassieker met pesto dressing  
    Bolletje beenham met honing-mosterdsaus  
    Suikerbroodtosti met camembert en fruit compote (V)  
    Feta rolletje met courgette, balsamico en tutti frutti (V)  
    Verrassingsgerecht van de dag  
    Ragout van hazenbout  
    Varkenhaasmedaillon met camembert en appelstroopsaus  
    Boeuf Bourguignon  
    Pittige Hamburger met garnituur  
    Biefstuk stroganoffsaus met wodka  
    In cola gemarineerde spareribs  
    Zeeuwse mosselen uit de oven  
    Wok garnalen met zwarte linguine en paprika  
    Gebakken Claressefilet met kruim  
    Gebakken sliptongetje  
    Portobello gegratineerd met feta  
    Groentenquiche van seizoensgroenten (V)  
    Wrap met falafel en knoflooksaus (V)  
Bijgerechten
Bij iedere gang kunt u de volgende bijgerechten bestellen:
    Patat met kruidenmayonaise  
    Tacochips met tomatensaus  
    Huisgemaakte appelcompote  
Desserts
    Passievruchttaart  
    Bueno roomijs met eierkoek  
    Mascarpone van wilde bosvruchten  
    Crème brûlée van hazelnoten  

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur