Geniet zonder limiet gerechten vanaf 25 april 2018
Gerechten
    Mosterdsoep met gedroogde serranoham  
    Rode uiensoep met kaaskrokant (V)  
    Carpaccio met pesto en oude kaas  
    Lamsham met truffelmayonaise en sla  
    Gerookte eendenborst met five spices aardappelsalade  
    Gerookte kip met gegrilde ananas  
    Wrap met kruidenkaas en gerookte zalm  
    Haringtartaar met augurk en gemengde salade  
    Garnalencocktail van jumbo garnalen  
    Gerolde tramezzini met geitenkaas (V)  
    Salade van sperziebonen en brie (V)  
    Verrassingsgerecht van de dag  
    Biefstuk met koude truffeldip  
    Varkenshaasmedaillon met brie en pesto  
    Kippendij met pasta en paprikasaus  
    Lamsgehakt uit de oven met kaasflakes  
    Boeuf Bourguignon met ontbijtkoek en rode wijn  
    Spareribs met knoflooksaus  
    Zalmfilet met dropgelei  
    Gebakken sliptong met remouladesaus  
    Gewokte garnalen met ananas en zoetzure saus  
    Papillotte gevuld met vis van de dag  
    Butterfly garnalen met chilisaus  
    Portobello met tomaat en mozzarella (V)  
    Tosti van geitenkaas met rabarbercompote (V)  
Bijgerechten
Bij iedere gang kunt u de volgende bijgerechten bestellen:
    Patat met kruidenmayonaise  
    Roseval aardappeltjes met truffelsaus  
    Appelcompote  
Desserts
    Nutella cheesecake met Oreo bodem  
    Sorbetijs van citroen met macaron  
    Witte chocolade ijs met rabarber en aardbeien  
    Crème brûlée van aromatische rooibos thee  

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur

Wij zijn geopend op Zondag 1 april 1e en 2e Paasdag, Maandag 2 april.

Op Koningsdag, 27 april zijn wij gesloten.