Geniet zonder limiet gerechten voorjaar 2018
Gerechten
    Tomaten-paprikasoep met gehaktballetjes  
    Broccolisoep met kruidencroutons (V)  
    Carpaccio met truffelmayonaise en kaassnippers  
    Vitello tonato met kapperappeltjes en tonijnmayonaise  
    Serranoham met meloen  
    Eendenborst met vijgenjam, appel en rozijnenbroodje  
    Steaktartaar met een koude champignonsaus  
    Zalmbonbon met forelmousse en frisse yoghurt mayonaise  
    Papadum met tonijnsalade  
    Hollandse garnalen met pastasalade  
    Salade met geitenkaas en vijg (V)  
    Gegrilde courgette met kaasflakes en pompoenpitjes (V)  
    Saté van varkenshaas met pindasaus en gebakken uitjes  
    Hotdog “speciaal” gegrild met kaas  
    Pulled pork loempia met pittige saus  
    Hamburgertje van lamsvlees  
    Biefstukje Rossini met rode wijnsaus  
    Rendang runderstoofvlees met pittige kokossaus  
    Krokante garnalenstengel  
    Zalmrouleau met kruidenkaasvulling  
    Spies van vis  
    Garnalencurry  
    Pasta carbonara met vegetarisch worstje (V)  
    Groenteballetjes met satésaus (V)  
    Tomaat-mozzarella taartje (V)  
    Gewokte champignons met gorgonzola en knoflook (V)  
Bijgerechten
Bij iedere gang kunt u de volgende bijgerechten bestellen:
    Patat met kruidenmayonaise  
    Appelcompote  
    Aardappelgratin  
Desserts
    Vanille-ijs met frambozensaus  
    Cheesecake van toffee en banaan  
    Witte chocoladeparfait met Jan Hagel  
    Scroppino  

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur