Geniet 'Out of The Box' Kerst

De kerstdagen van 2020 zullen we niet gauw vergeten. Een kerst die zich nog meer dan andere jaren voornamelijk thuis zal afspelen. Maar… Restaurant d’Olifant zou Restaurant d‘Olifant niet zijn als we hier geen culinaire oplossing voor hebben bedacht.


Bestel onze 'Geniet out of The Box' kerstbeleving!

Geniet Out of the box Kerst

De ‘Geniet Out of The Box’ Kerst is te bestellen per 2 personen. De gerechten worden compleet aangeleverd. In de box zit een beschrijving waarop staat welke gerechten direct geserveerd kunnen worden en welke u nog even dient op te warmen. Een luxe kerst zonder stress dus!

Wij gaan voor u de keuken in en u hoeft alleen de gerechten op te warmen en te serveren. Zo bent u dé kerst chef-kok op uw eigen 6-gangen (thuis) kerstdiner!

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dat is het zeker niet! Naast de heerlijke gerechten en de culinaire (gratis) extra’s (zoals een amusebox) ontvangt u ook nog een aantal leuke verrassingen in de box. 


Gerechten

U kunt zelf uw 'Geniet out of The Box' samenstellen. U kiest 5 gerechten per persoon van onze speciale kerstmenukaart en wij maken uw box compleet met een grand dessert en diverse extra's! Alles is nog  3 dagen in de koelkast te bewaren. Helaas kunnen wij nu geen rekening houden met allergieën en speciale dieetwensen.


Kosten

De ‘Geniet out of The Box’ beleving kost € 42,50 per persoon. De box is te bestellen per 2 personen. Dit is inclusief, 5 gerechten, een grand dessert,  diverse bijgerechten, bijpassende wijnen, een amusebox, bonbons, een stempel op uw olifantenklantenkaart én een extra verrassing.

De ‘Geniet out of The Box’ kids editie kost € 19,50 p.p. Dit is inclusief, 5 gerechten, 1 drankje naar keuze, een verrassing, een kerstcadeautje en sterretjes.


Hoe te bestellen (zie ook instructievideo)

Uw bestelling kunt u tot 22 december 15.00 uur via e-mail, telefonisch of WhatsApp doorgeven.
Bezorgen / afhalen vindt plaats op 24 december tussen 10 en 17.00 uur. 
We ontvangen uw bestelling graag via:

  • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • telefonisch: 072-571 18 18
  • Whatsapp: 06-25 15 02 29.

 

Instructievideo bestellen 'Geniet out of the box'


Betaalwijze

Komt u de bestelling afhalen?
Dan kunt u ter plaatse per pin betalen of u betaalt via een Tikkie betaalverzoek die wij u toesturen.
Kiest u voor bezorging?
Dan betaalt u van te voren via het door ons toegestuurde Tikkie betaalverzoek. We bezorgen binnen een straal van 10 km en daarvoor vragen wij een kleine vergoeding.

Zowel het afhalen als de bezorging gaan geheel veilig volgens de richtlijnen die opgesteld zijn door het RIVM.

Geniet van deze heerlijke avond thuis uit eten en laat ons vooral via sociale media zien / horen hoe uw ‘Geniet out of The Box’ ervaring geweest is! We zijn erg benieuwd naar de foto’s van uw beleving!

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur