Bestelformulier 'Out of The Box' regulier of kerst

Out of the box bij Brasserie Restaurant d'Olifant

Bestel onze "Geniet out of The Box" beleving!

De geniet-thuis menu's zijn te bestellen per 2 personen. De gerechten worden compleet aangeleverd. In de box zit een beschrijving waarop staat welke gerechten direct geserveerd kunnen worden en welke u nog even dient op te warmen.

Maak er een echt thuis uiteten feest van! Trek een mooie outfit aan, dek de tafel feestelijk, steek het kaarsje aan en schenk één van de wijnen in. Maak de borden op als een echte chef-kok en uw ‘Geniet out of The Box’ beleving wordt onvergetelijk!

Gerechten

U kunt zelf uw 'Geniet out of The Box' samenstellen. U kiest 5 gerechten per persoon en wij maken uw box compleet met lekkere en leuke extra's! Alle gerechten / ingrediënten zijn nog 3 dagen in de koelkast te bewaren. U hoeft de box dus niet op de dag van aankomst te bereiden.

Let op:

U heeft de keuze uit een 'Geniet out of The Box regulier' en 'Geniet out of The Box Kerst'. Controleer goed voor welke box u een bestelling wilt doen. Komt u er niet uit? Bel ons dan op 072-571 1818 of
06- 251 52 229 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur