Buffet bij Brasserie-Restaurant d'Olifant
Buffetsuggesties
Onderstaande buffetten worden gepresenteerd op een mooi opgemaakte tafel waarbij u en uw gasten worden bijgestaan door onze bedienings- en keukenbrigade. De samenstelling van het buffet is afhankelijk van het seizoen en de aanvoer van producten. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw speciale wensen. De samenstelling van het buffet kan er als volgt uitzien:
Koud buffet (voorbeeld)
Het visgedeelte:
Hollandse haring, gerookte en gemarineerde zalm, Hollandse garnalen en een luchtige vispaté aangevuld met bijbehorende sauzen e.d.
Het vleesgedeelte:
Diverse ham soorten (Gandaham met meloen, boerenham), rosbief, fricandeau, en een grove boerenpaté.
Het saladegedeelte:
Huzarensalade, vissalade, Italiaanse salade, kipsalade en rauwkostsalades.
Warm buffet
Gevulde champignons uit de oven, een in zijn geheel gebraden kalfsentrecôte, stukjes gebakken zeewolf in mosterdsaus, een kip-kerrieschotel en lamsbout. Het geheel wordt aangevuld met gebakken krieltjes, aardappeltaart, Provençaalse rijst, verse groenten van het seizoen.
Dessertbuffet
Hollands en internationaal kaasplateau met stokbrood, roggebrood en boter. Vruchtenbavaroises, ijssoorten, chocolademousse, chocoladetaart en vers fruit.
De prijs van dit "Geniet zonder Limiet" koud, warm en dessertbuffet is vanaf € 36,50 per persoon.