Geniet zonder limiet gerechten
Gerechten
    Champignonsoep met lente-uitjes (V)  
    Heldere groentesoep met een kruidenkrokantje (V)  
    Groene salade met gerookte forel en honingsaus  
    Broodrol met tonijnsalade en pesto  
    Gerookte zalmstukjes met witlof  
    Coburgerham met meloen  
    Wrap met gerookt rundvlees en kerriesaus  
    Gebraden rosbief met aardappelsalade  
    Paté van paddenstoelen met bessencompote  
    Gerookte kalkoen met ananas en Mexicaanse kruidendressing  
    Salade van stoofappel, camembert en zoete balsamico (V)  
    Bruschetta met avocadomousse en nootjes (V)  
    Verrassingsgerecht van de dag  
    Kipspiesjes met pittige pindasaus  
    Stoofschotel van lamsvlees met het bier van de hertog  
    Piepkuiken met aardappelpuree  
    “Kapsalon” a la Olifant op eigen wijze  
    Gegrild biefstukje van de diamanthaas met champignonsaus  
    Scholfilet en papillotte met groentelinten  
    Gepocheerde vismix op “Thaise” wijze  
    Kabeljauw met een korstje van bessen, bieslook en pompoenpitten  
    Pasta met zalm, paprika, knoflook en ui  
    Roodbaars met krokante ham en salsa verde  
    Wrap met diverse seizoensgroente en paprikasaus (V)  
    Kaasfondue met groentedippers en croutons (V)  
    Champignons met kaas gegratineerd (V)  
Bijgerechten
Bij iedere gang kunt u de volgende bijgerechten bestellen:
    Frieten met mayonaise  
    Aardappeltjes uit de oven  
    Zomerse salade  
Desserts
    Red velvet cake met botercrème vulling  
    Worteltaart met geslagen room  
    Frambozen-yoghurt ijs met rocky road  
    Crème brûlée van pistache  

Brasserie Restaurant d'Olifant
Middenweg 55
1703 RB Heerhugowaard
072-571 18 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag:
Keuken 17:00 - 22:00 uur
Restaurant 17:00 - 01:00 uur